Villkor

Efter att ditt/dina kvitton med 4 produkter från Paulúns är uppladdat kommer kvittot/kvittona att granskas och valideras, vilket kan ta upp till 5 arbetsdagar. Produkterna måste vara inköpta 1/1–24/3 2019 för att du ska kunna ta del av erbjudandet. När kvittot blivit validerat kommer vi inom 8 veckor att skicka ut dina hörlurar kostnadsfritt till ditt närmaste uthämtningsställe. Försändelsen skickas med PostNord och vi tar inte ansvar för deras hantering. Vi förbehåller oss rätten att ändra i tävlingsvillkoren vid oförutsedd händelse. Sista dagen att registrera dina kvitton är 31/3 2018. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Hantering av personuppgifter

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Orkla som är personuppgiftsansvarig. Det betyder att Orkla ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Vi använder och delar uppgifterna med Change och PS Action (som sköter utskicket av hörlurarna). Inga personuppgifter sparas efter avslutad kampanj, som längst fram till 2019-05-31.

Sekretesspolicy

Din sekretess är viktig för oss. I denna sekretesspolicy beskrivs vilka personuppgifter som Orkla samlar in från dig, hur vi interagerar med dig och hur vi använder dessa uppgifter.

Personuppgifter vi samlar in och hur vi använder dem

Orkla använder insamlade data (namn, adress, e-post, mobilnummer, kvittobilder) för att vi ska kunna verifiera dina giltiga inköp och skicka ut hörlurarna. Vi får informationen genom att du fyller i dina uppgifter här på kampanjsajten.

Hur vi delar dina personuppgifter

Orkla använder och delar uppgifterna med Change och PS Action (som sköter utskicket av hörlurarna).

Tillgång till dina personuppgifter

Vänligen kontakta privacy@orkla.no ifall du vill få tillgång till, utlämna, korrigera eller radera personuppgifter vi har lagrat. Du kan också invända, kräva begränsning eller återkalla ditt/dina samtycke(n) när som helst. Du också rikta klagomål till Svenska Datainspektionen (senare Integritetsskyddsmyndigheten) ifall du vill framföra klagomål gällande vår behandling av personuppgifter.

Borttagning av personuppgifter

Vi tar bort dina personuppgifter efter att kampanjen är avslutad och hörlurarna är utskickade. Vi sparar uppgifterna som längst t o m 2019-05-31. Om du valt att du vill ha nyhetsbrev från Orkla kommer dina uppgifter sparas för detta så länge du är registrerad för nyhetsbrev.

Hur förvarar vi personuppgifterna

Tjänster och produkter vi använder för att bearbeta och lagra dina personuppgifter finns inom EU. Det säkerställer att våra leverantörer också följer lagen om GDPR.

Detaljerad redogörelse för: PAULÚNS – Trådlösa hörlurar på köpet!

Tillgång: Orkla Foods Sverige AB och Change Reklambyrå AB

Underleverantörer: PS Action AB

 

« Tillbaka